top of page

Wij verwelkomen in onze kennel Jeta (Juul) de Perro Cortes, dochter van Cinecitta' Ulla Dolce en Cinecitta' Amoreaprimavista.


Op 1 oktober 2011 tijens de Internationale hondenshow te Zwolle heeft Jeta (Juul) haar 3e punt voor het Jeugdkampioenschap behaald en is daarmee op mijn verjaardag Ned. Jeugdkampioen geworden. Het was het allermooiste verjaardagscadeau!

Gisteren, 03-07-2011, tijdens de Internationale hondenshow te Echt (L) heeft Jeta de Perro Cortes het volgende resultaat behaald:


1. Jeugdklasse teven

1. Beste teef

1. BOB


Zij kreeg van de keurmeester Dhr. Boelaars het volgende keurrapport mee:


TOP Teefje

Prachtig hoofd en lichaam

Overvloedige vacht van uitmuntende kwaliteit

Prettig karakter

Solide gangwerk

Tijdens de dogshow te Goes op 14 mei 2011 is Jeta 2e geworden in de Jeugdklasse teven met het volgende keuringsrapport, Keurmeester: Mw. F. Lochs-Romans:


Mooie krachtige teef van 12 maanden met goed volume en alles past goed bij elkaar. Toont typische verhouding van voorsnuit, stop en schedel. Mooi donker oog. Fraai gepigmenteerde neus, lippen en voeten. Oren vallen mooi in het geheel. Sterk lichaam en goede bouw. Gaat aan de losse lijn met allure en goede staartaanzet.

2 Uitmuntend.

Het mooie weer van de afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat het pigment van Jeta (Juul) een mega ontwikkeling heeft doorgemaakt. Kregen we in Leiden nog te horen dat ze eigenlijk te weinig pigment op haar neusje had, het is gelukkig helemaal goed gekomen zo moge blijken uit het laatste keuringsrapport.

Het is nl. zo dat bij een volledig Italiaanse Maltezer het pigment zich pas later ontwikkelt en bovendien kan het zijn dat ueberhaupt het pigment bij een loopsheid kan terug lopen. Het verschil op beide foto's is dan ook wel te zien, als je goed kijkt.

Show Goes

Show Groningen

6 maart 2011, Groningen, Martinidogshow

Jeugdklasse teven 1 uitmuntend, beste teef.

Met dit resultaat heeft ze haar 1e punt voor het

Jeugdkampioenschap behaald.

Ze kreeg een fantastisch rapport van de keurmeester,

Mw. S.B. Cirman:

Very nice young female with really nice coat for this age. Lovely expression. Enough pigmentation. Correct angulation front and behind legs. Straight back and good taleset. Very nice temperament. She needs a little bit temperament; she's still young.

Gelukkig voor ons keek Mw. Cirman door haar temperament heen en wist haar enorm mooie vacht zeer te waarderen, vooral gezien haar leeftijd.

Ze is nog een klein meisje in haar inmiddels wel volgroeide lichaam en gedraagt zich ook nog als zodanig.

Wij zijn enorm blij met dit resultaat!


Jeta tijdens de clubmatch van de Maltezer Vereniging,

19-09-2010.

Babyklasse, 3 VB

Keuringsrapport: Zeer veel belovend. Mooie maat, goed temperament. Mooi van hoofd met een uitmuntend oog. Goede lengte in voorsnuit. Goed pigment. Goed gehoekt, voor en achter. Strakke rug. Prima staartaanzet. Goede gangen.

bottom of page