top of page

Jumper

Rakker (Jaimy) heeft het enorm naar zijn zin bij de Familie de Vries. Hieronde een emailbericht dat wij van hen mochten ontvangen:

Hallo Rosemarie,


Hoe gaat het met jullie? Op jullie nieuwe website las ik dat jullie alweer puppies verwachten en ook nog eens dicht op elkaar! Jullie hebben het er maar druk mee!!


Rakker heeft het enorm naar zijn zin bij ons en wij zijn heel blij met hem!! Hij kan een ontzettende boef zijn, maar ook een enorme knuffelkont. Ik denk dat hij heel erg op zijn vader lijkt.


Rak kan ontzettend veel energie hebben, maar soms ook dagen luieren. Komt dat bekent voor? In het weekend kunnen we wel ruim 5 km door het bos wandelen, hij vindt dat heerlijk en de wandeling kan hem dan niet groot genoeg zijn! De volgende dag op de zaak heeft hij dan niks te koop, maar dat vindt Jan Jaap niet erg!


Hij gaat ook nog steeds naar hondentraining. Flink he? Hij vindt dat helemaal geweldig, ondanks kou, hagel, sneeuw of regen. Wij hebben daar meer last van. Rak heeft alleen nog geen diploma, sneu he? Hij is te eigenzinnig! Heeft hij dat ook van zijn vader? Er zit echt wel een koppie op hoor, maar dat is ook weer leuk. Je moet de baas blijven en beslissen hoe het gaat, want als hij zijn zin krijgt....


Hoe zwaar zijn jullie hondjes? Rakker blijft stabiel op zo'n 3,5 kilo. Echt een ukkiepukkie. Ik vind dat ideaal hoor. Als ik een winkel in wil, til ik hem makkelijk op. Ik vind dat hij precies de juiste maat heeft.


Rakker blijft het wel lastig vinden om alleen thuis te zijn, is dat ook een bekend verschijnsel? Hij is ook weinig alleen, omdat hij altijd mee gaat naar de zaak, maar als hij alleen is gilt hij alles bijelkaar. Gelukkig wonen we in een vrijstaand huis, dus niemand heeft daar last van :)

Gelukkig is hij dol op onze familieleden en kunnen we meestal oppas regelen. Dus veel alleen is hij amper!


De volgende keer stuur ik weer een foto van onze boef! Dan kun je zien dat wij ook een prachtig exemplaar hebben, zowel van buiten als van binnen :)!


Prettig weekend en heel veel plezier met de kleine boefjes.


Hartelijke groet,

Marianne de Vries

bottom of page