top of page

Wij streven ernaar een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het Maltezer ras en zullen daarom niet alleen op uiterlijk maar ook op karakter selecteren.

De Maltezers waar we mee fokken hebben ook aan diverse shows deel genomen en goede resultaten behaald.


De prijs van een Maltezer pup kan enorm verschillen. Zo worden op Marktplaats al Maltezer pups aangeboden vanaf €400,00. Dit willen we absoluut niet aanraden aan eventuele belangstellenden voor een pup. Nu in de Corona tijd worden ook op Marktplaats hoge verkoopprijzen gehanteerd.

Meestal hebben ze geen stamboom, wordt de vader en/of moeder van de pup niet getoond en gaat het in negen van de tien gevallen om de zogenaamde Maltezer leeuwtjes en kruisingen met diverse andere rassen.


De prijs van een goede Maltezer pup is ook afhankelijk van de behaalde resultaten van de ouders op de shows. Het is logisch dat je voor een pup van een multi-kampioen meer zult moeten betalen dan voor een pup waarvan de ouders slechts enkele keren een score ZG (zeer goed) of U (uitmuntend) hebben behaald. 

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de prijzen sterk uiteenlopen. De prijzen zijn inmiddels vanwege Corona enorm gestegen. 

Voor een prijsopgave verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.Bij ons wordt u meerdere keren voor bezichtiging uitgenodigd. De eerste keer ongeveer wanneer zij 4 weken oud zijn. Er wordt een aanbetaling gevraagd voor de reservering van de pup. Een en ander wordt dan op papier vastgelegd en u krijgt een kwitantie/bewijs of andere bevestiging van de aanbetaling.

Op verzoek kunt u met de leeftijd van 6 weken altijd nog een keer tussendoor ''uw pup'' bezoeken.

U krijgt dan een goede indruk van de omgeving waarin de pups met de moeder opgroeien en zult verbaasd zijn over de snelheid waarmee de pups zich ontwikkelen. Op de leeftijd van 9 weken kunt u dan uw nieuwe huisgenoot mee naar huis nemen. Voor België en Duitsland is dit pas op de leeftijd van 15 weken aangezien volledige vaccinatie met een rabiësenting noodzakelijk is voor het passeren van de grenzen binnen en buiten Europa.


Wat krijgt u van ons mee en is in de prijs inbegrepen?


Een puppyverzorgingspakker;


Een puppy voedingspakket;


een knuffel uit het nest zodat de pup de geur van de moeder nog eventjes bij zich heeft;


een Europees paspoort met de inentingen die tot die tijd verplicht zijn; voor buiten NL 3 vaccinaties en een Rabies vaccinatie, met gezondheidscontrole voordat de entingen plaats vinden;


een stamboom met vermelding van ouders, grootouders en behaalde titels (deze wordt meestal nagestuurd omdat het eventjes duurt voordat e.e.a. is verwerkt bij de Raad van Beheer). Wel kunnen we u bij uw eerste bezoek een indruk geven hoe de stamboom er komt uit te zien.


De pups krijgen van de Raad van Beheer een chip, waarna het nestje door de fokker wordt geregistreerd bij de databank voor honden. Tevens ontvangen zij een DNA profiel.

bottom of page